Schrijftraining en -coaching

Onze methode

Hoe zorg je ervoor dat je eruit springt tussen al die andere sprekers? Hoe maak je jouw presentatie inspirerend? De kunst is om jouw verhaal zo te vertellen dat je publiek ervaart: “ik herken dit!”, “ik snap dit!”, “ik wil dit!”

Dat kan iedereen leren, ook jij.

Het begint met bewust worden van wat je denkt en doet. Vervolgens het aanleren van nieuwe vaardigheden door veel te dóen en te ervaren, in een veilige omgeving. Zo verbeter je je spreekstijl en vergroot je je zelfvertrouwen.
We werken daarbij aan drie elementen: Opbouw, Voordracht en Mindset.

OPBOUW

Je bouwt je presentatie op met behulp van onze unieke Speak to Inspire-methode, gebaseerd op Het Speechboekje van Huib Hudig (deze methode is ontwikkeld op basis van jarenlange kennis in de speechpraktijk op het hoogste niveau in Den Haag, Londen en Washington). Je leert jouw boodschap toe te snijden op de belevingswereld van je publiek, waardoor je mensen raakt en mensen in beweging brengt.

 

grafiek feb

VOORDRACHT

Je leert om jouw verhaal vanuit zelfvertrouwen en met passie te vertellen, in connectie met je publiek. Je ontdekt je persoonlijke spreekstijl en leert variatie aan te brengen in stemgebruik, houding en het maken van contact. Zodat je je stijl kunt aanpassen aan de boodschap en het doel van je verhaal.

MINDSET

Je wordt je bewust van de gevoelens en overlevingsstrategieën (Patronen) die de kop op steken als je voor de groep staat, en hoe deze het contact met je publiek beïnvloeden. Je leert vervolgens hoe je hiermee om kunt gaan, zodat je je ware zelf laat zien en in je kracht voor het publiek staat.

Kijk hoe Obama deze drie elementen combineert in zijn briljante Fired Up And Ready To Go speech.

Deze video wordt niet getoond omdat er (nog) niet akkoord is gegaan met het plaatsen van cookies.
Wijzig keuze

LAST BUT NOT LEAST…

Maar dat is niet alles. Onze aanpak heeft een breder effect. Je leert je grenzen verleggen. Het dwingt je na te denken over wie je bent en waar je voor staat. Beter presenteren draait om authenticiteit, leiderschap en verbinding. Precies die eigenschappen die ook een betere leider en een beter mens van je zullen maken.