Schrijftraining en -coaching

Team

Michiel Stroink

Michiel Stroink

Michiel Stroink (1981) zat op de school voor journalistiek en studeerde Nederlands in Utrecht. Michiel schreef verschillende romans, scenario’s voor theater en filmscripts met hoofdrollen voor onder andere Frank Lammers en Monic Hendricx. Hij werkte daarnaast als journalist, communicatieadviseur en schrijftrainer. Al tien jaar geeft hij schrijftrainingen aan (de top van) zakelijk Nederland en helpt hij bedrijven met het schrijven van adviesrapporten tot aanbestedingen.

Thijs de Boer

Thijs de Boer

Thijs de Boer (1981) studeerde Bouwkunde in Delft en is schrijver, schrijftrainer en copywriter. Zijn boek ‘Vogels die vlees eten’ werd lovend ontvangen en genomineerd voor de Debuutprijs. Thijs schreef columns, verhalen en artikelen voor o.a. NRC, HP/deTijd, Hard gras en VPRO. Al meer dan tien jaar helpt hij bedrijven om te overtuigen en inspireren op de vierkante centimeter, van virale social posts tot interne memo’s. Hij schreef en trainde o.a. voor bedrijven als Heineken, KNVB, Philips en ABN AMRO.

David van der Meulen

David van der Meulen

David van der Meulen (1978) is speechschrijver, copywriter en ondernemer. Vier jaar schreef hij voor burgemeester Van der Laan. De oprichting van twee startups volgde. Maar het bloed stroomt waar het niet gaan kan. Na een paar jaar keerde hij terug naar zijn oude liefde: het verhaal. Nu helpt hij mensen en bedrijven hun verhaal overtuigend aan de man te brengen.

Janneke Boumans

Janneke Boumans

Janneke Boumans (1976) heeft jarenlange ervaring als strafrechtadvocaat en is vervolgens een kleine 10 jaar werkzaam geweest als internationaal partner manager binnen IT. In haar rol als commercieel directeur bij Write to Inspire denkt zij graag creatief met onze klanten mee om hen optimaal van dienst te zijn.

Huib Hudig

Huib Hudig

Huib Hudig (1973) werkte acht jaar als speechschrijver voor o.a. Piet Hein Donner en Mark Rutte. In 2012 verscheen van zijn hand ‘Het speechboekje, een inspirerende speech in tien stappen’. Huib is nu presentatiecoach en schrijft geregeld artikelen voor de NRC (Next). Hij geeft commentaar op belangrijke speeches op radio (Radio 1, BNR) en televisie (Pauw & Witteman, EenVandaag).